Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Σε κάποια sites (π.χ. streamin, exashare, flashx, κλπ.) το κουμπί play δεν λειτουργεί. Πως θα κάνουμε αναπαραγωγή του video;
Πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Proceed to Video" και όχι το κουμπί "play". Θα εμφανιστούν διάφορα παράθυρα με διαφημίσεις τα οποία θα πρέπει να κλείσετε (προσοχή: ΜΗΝ πατήσετε μέσα στα παράθυρα). Σε κάποιες υπηρεσίες (π.χ. streamin) θα εμφανιστούν διαφημίσεις και μέσα στο παράθυρο του video τις οποίες θα πρέπει επίσης να κλείσετε πατώντας στο κουμπί Χ που βρίσκεται δίπλα τους. Μόνο όταν κλείσετε ΟΛΕΣ τις διαφημίσεις πατήστε το κουμπί "play" για να παίξει το video.
Κάποια sites (π.χ. streamin, exashare, flashx, κλπ.) πετάνε πολλές διαφημίσεις. Είναι ασφαλή;
Το Greek-Movies ελέγχει όλα τα sites που ευρετηριάζει. Αν κάποιο site δεν είναι ασφαλές δεν το ευρετηριάζουμε. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να μην πατάτε σε διαφημίσεις που σας προτρέπουν να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε προγράμματα. ΚΑΝΕΝΑ από τα λινκς που προσφέρουμε δεν απαιτεί το κατέβασμα αρχείου ή την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
Μπορείτε να ανεβάσετε την αγαπημένη μου σειρά/ταινία;
Το Greek-Movies δεν ανεβάζει videos αλλά συλλέγει και ταξινομεί links που είναι ήδη διαθέσιμα στο διαδίκτυο από υπηρεσίες τρίτων. Αν βρούμε τέτοια links θα τα δημοσιεύσουμε.
Μπορώ να σας στείλω ένα video να το δημοσιεύσετε;
Όχι, το Greek-Movies δε δημοσιεύει videos.
Πως μπορώ να σας στείλω ένα link που βρήκα;
Μπορείτε να το καταθέσετε μόνοι σας στη συλλογή του Greek-Movies μέσω αυτής της σελίδας ή να μας το στείλετε με ένα απλό email στη διεύθυνση
Το Veoh δε λειτουργεί στη χώρα μου. Θα κάνετε κάτι γι'αυτό;
Το Greek-Movies δε συνεργάζεται με καμία υπηρεσία μετάδοσης video. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στις ίδιες τις υπηρεσίες τρίτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους.
Για ποιο λόγο κάποια από τα video διακόπτονται σε κάποιο σημείο; Μπορείτε να τα διορθώσετε;
Το Greek-Movies δεν ελέγχει κανένα video. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην υπηρεσία που τα μεταδίδει. Είναι πάντως πολύ πιθανό ότι το πρόβλημα οφείλεται στη μεγάλη κίνηση σε ώρες αιχμής. Αυτό που μπορείτε να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να διακόψετε προσωρινά την προβολή (pause) και να περιμένετε έως ότου γίνει αρκετό buffering το οποίο θα σας επιτρέψει να δείτε το video χωρίς διακοπές.
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείτε το Veoh; Το YouTube είναι πολύ καλύτερο.
Το Greek-Movies δε χρησιμοποιεί και δεν επιλέγει καμία υπηρεσία video. Απλώς συλλέγει και ταξινομεί links που είναι ήδη διαθέσιμα στο διαδίκτυο από υπηρεσίες τρίτων.
Για ποιο λόγο κάποια links δε λειτουργούν;
Συμβαίνει αρκετές φορές ένα video που αρχικά ήταν διαθέσιμο στο internet να αφαιρέθηκε ή να τροποποιήθηκε από την υπηρεσία που το μεταδίδει. Αν και το Greek-Movies καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι σελίδες του να είναι συνεχώς ενημερωμένες κάτι τέτοιο δεν είναι δυστυχώς πάντοτε εφικτό.
Πότε θα ξαναγίνουν διαθέσιμα τα links που δε λειτουργούν;
Είναι αδύνατο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη.
Πότε θα βάλετε τα νέα/παλιά επεισόδια που λείπουν;
Είναι αδύνατο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη.
Γίνεται να κατεβάσω τα videos και να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου;
Το Greek-Movies δεν έχει υπό τον έλεγχό του κανένα video. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην υπηρεσία που το μεταδίδει.
Θέλω να αγοράσω κάποια videos. Μπορείτε να μου τα στείλετε σε DVD;
Το Greek-Movies δεν πουλάει ούτε και ενοικιάζει οποιοδήποτε video.
Η ποιότητα των video δεν είναι πολύ καλή. Πως μπορώ να δω τα video σε καλύτερη ποιότητα εικόνας;
Οι περισσότερες υπηρεσίες video streaming συμπιέζουν τις διαστάσεις και την ποιότητα των video για λόγους οικονομίας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να αποφύγετε μια πιθανή επιπλέον συμπίεση λόγω χαμηλής χωρητικότητας του καναλιού σύνδεσης.
Είμαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ενός έργου και θέλω να αφαιρέσετε από το ευρετήριό σας μια παραπομπή προς το έργο μου.
Στείλτε μας με email την αίτηση διαγραφής του έργου σας την οποία έχετε καταθέσει προς την υπηρεσία που το μεταδίδει.
Είδα χθες μια ξένη ταινία στο ευρετήριό σας αλλά σήμερα δεν τη βρίσκω. Τι έγινε;
Το Greek-Movies δεν ευρετηριάζει ξένες ταινίες. Όταν εντοπίζονται τέτοια λινκς αυτά αφαιρούνται από το ευρετήριο.